Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Analiza techniczna w przetwórstwie owoców i warzyw
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Numer wydania
Wyd. 5 popr.
UKD
664.8/.9:543](075.3)(076)
Hasła przedmiotowe
Analiza techniczna (metoda chemiczna)
Owoce technologia badanie. technologia badanie
Przemysł rolno-spożywczy surowce badanie. badanie surowce
Warzywa technologia badanie. badanie
Żywność badanie. badanie technologia
Ćwiczenia i zadania dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. [225]. Bibliogr. s. [225].
Podręcznik dla kl. II technikum na podbudowie zsz, kl. IV tech. na podbudowie 8-klasowej szk. podst., zawód - technik technologii żywności.
080
%a 664.8/.9:543](075.3)(076)
245
%a Analiza techniczna w przetwórstwie owoców i warzyw /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 1995
%e (Wroc. :%e (Wroc. :
%f WZG).%f WZG).
300
%a 224, [1] s. :
%b rys., 1 wykr. ;%b rys., 1 wykr. ;
%c 20 cm.
504
%a Bibliogr. s. [225].%a Bibliogr. s. [225].
521
%a Podręcznik dla kl. II technikum na podbudowie zsz, kl. IV tech. na podbudowie 8-klasowej szk. podst., zawód - technik technologii żywności.
650
%a Analiza techniczna (metoda chemiczna)
650
%a Owoce
%x technologia%x badanie.%x technologia%x badanie
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
%x surowce%x badanie.%x badanie%x surowce
650
%a Warzywa
%x technologia%x badanie.%x badanie
650
%a Żywność
%x badanie.%x badanie%x technologia
655
%a Ćwiczenia i zadania dla szkół zawodowych
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne